Routes

Routes

De Queens Ride is een uniek evenement met geweldige fietsroutes door heel Nederland. De fietsroutes zijn geschikt voor iedereen die van fietsen houdt en van een mooie uitdaging. Omdat het niet mogelijk is een gezamenlijke toertocht te fietsen door toedoen van corona komen de Queens Ride en Racefietsroutes met het volgende geweldige alternatief! Omdat goede doelen het erg zwaar hebben om juist in deze tijden die belangrijke donateurs te vinden, heeft de Queens Ride besloten een sportief evenement te organiseren met het doel geld in te zamelen voor het Prinses Máxima centrum! Geheel corona proof!!

Fietsroutes

Racefietsroutes.nl stelt meer dan 150 routes en 12.000km fietskilometers door heel Nederland beschikbaar voor de Queens Ride en het Prinses Máxima Centrum. Deze routes zijn speciaal ontwikkeld voor wielrenners die op zoek zijn naar de mooiste fietsroutes zonder zandpaadjes en hobbelwegen. Jij kunt vervolgens zelf kiezen welke van de 150 verschillende routes jij wilt fietsen. Ben jij een echte berggeit of meer het type van op de zware plaat en gaan? Geen probleem want jij kunt zelf selecteren waar, welk terrein en over welke wegen. Alle routes zijn gevalideerd en geoptimaliseerd om drukke wegen te vermijden en je langs de mooiste plekjes te leiden. Bij elke route wordt extra veiligheidsinformatie gegeven. Alle fietsroutes zijn te downloaden als GPX bestand!

Logo van Racefietsroutes.nl de sponsor van de Queens Ride
De voordelen

De routes zijn geschikt voor alle fietsliefhebbers, ongeacht het niveau. Iedereen kan voor zichzelf bepalen welke route het best bij hem past. Ga je voor de grote uitdaging met extra veel hoogtemeters of juist voor een relaxte middag fietsen over de vlakke wegen? Alle opties zijn beschikbaar bij dit evenement. Elke fietsliefhebber heeft wel een favoriet soort parcours. De beschikbaarheid van de 150 routes kan er zeker voor zorgen dat jij dé ideale fietsroute voor jezelf kunt vinden. Er wordt ondanks deze lastige periode geld opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum. Blijf fit in een periode van thuiswerken en studeren! Vergeet je eigen gezondheid ook zeker niet in deze bijzondere tijden. Tegelijkertijd denk je bij deelname aan je medemens, iedereen kent wel een persoon in haar omgeving die helaas met kanker in aanraking is gekomen. Fietsen in de mooiste gebieden van Nederland met het gemak van een GPX bestand die kan worden afgelezen op een fietscomputer of een smartphone!

Beschikbare routes

Alvast een route willen uitzoeken voor tijdens de Queens Ride? Ontdek de routes nu op het route overzicht van racefietsroutes.nl. 

Deelname

Niemand weet hoe het coronavirus zich gaat ontwikkelen. Eén ding staat vast, de Queens Ride gaat door! Bij eventuele versoepelingen van de maatregelen kan er uiteraard weer samen worden gefietst! Deelname kost slechts €5.- daarnaast stelt racefietsroutes een geheel vrijblijvend proefabonnement van één maand beschikbaar. Dit betekent dat je gratis een hele maand ongelimiteerd de mooiste wielerroutes door heel Nederland kunt fietsen! 

Pinksterweekend
22, 23 & 24 mei 2021

Routes door heel Nederland
Racefietsroutes.nl