Queens Ride

De Queens Ride

Samen fietsen we de genezing van kinderkanker tegemoet!

Op 22 mei 2021 is het zover, de Queens Ride gaat van start. Dé fietstocht waarbij er geld wordt opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum. Er zijn drie dagen waarop gefietst kan worden en er zijn ook nog eens mooie prijzen te winnen bij de loting. Kies de route die bij jou past en ga van start. De routes worden aangeboden door racefietsroutes.nl en meer informatie is te vinden op de routepagina

Deelname aan de Queens Ride

Voor slechts €5,00 kan er voor het Prinses Máxima Centrum gefietst worden. Voor dit geld ontvang je een toegangscode waarmee je een route uit kan kiezen bij  racefietsroutes.nl. Aan deze code zit ook een proefabonnement verbonden van een maand lang, waarbij je toegang krijgt tot alle 150 routes van racefietsroutes.nl. In totaal kan je met dit abonnement wel meer dan 12.000 kilometers fietsen. Deze routes kunnen gefilterd worden op afstand, hoeveelheid fietspad, fietsen in een groep of solo, en nog veel meer. 

Om iedereen te laten zien dat je deelneemt aan de Queens Ride, wordt er gevraagd om oranje bij je te dragen tijdens de fietstocht. Dit kan in de vorm van kleding, schoenen, bidon, helm, fietsbril of een fiets met oranje aspecten. 

Klaar om samen te gaan fietsen
Doneren

Naast inschrijving voor de Queens Ride is er ook een mogelijkheid om geld te doneren aan het Prinses Máxima Centrum. Doneren kan via donatiepagina. Alle donaties zijn welkom want elke euro is er één. Het gedoneerde geld kan het Prinses Máxima Centrum inzetten voor de genezing van en het onderzoek naar kinderkanker. Maar ook zal het worden gebruikt om te helpen bij de financiering van kind én gezin waardoor het gewone leven tijdens en na de periode van ziekte door kan gaan.

Loterij 

Bij inschrijving voor de Queens Ride is er direct de optie om ook loten te kopen. Met deze loten maak je kans op te gekke prijzen. Het kopen van een lot kost €2,- en voor €5,- krijg je drie loten. De loten kunnen gekocht worden tot en met zondag 24 mei 2021 tot 18:00 uur. Op maandagochtend 11:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt via onze sociale media, en de namen verschijnen ook op de website. De winnaars zullen maandag persoonlijk benadert worden door de organisatie. 

Thema Queens Ride

De Queens Ride staat geheel in het teken van het thema ‘Ride in Orange’. Dit thema is overal terug te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de website, de sociale media en de deelnemers zullen zoveel mogelijk in het oranje gaan fietsen. Oranje is dé kleur van het Prinses Máxima centrum, het goede doel waarvoor er gefietst wordt. Maar ook is de kleur oranje een stralende kleur waardoor je positief en opgewekt in het leven staat. De Queens Ride zit vol met positiviteit, hierdoor past de kleur oranje er perfect bij.

Om volledig in het oranje thema te fietsen en tegelijkertijd in contact te staan met het Prinsies Máxima Centrum is er ook de mogelijkheid een oranje shirt te bestellen via de webshop van het Prinses Máxima Centrum foundation. Zo laat je iedereen zien voor welk doel je fietst!

Pinksterweekend 
22, 23 & 24 mei 2021

Routes door heel Nederland
Racefietsroutes.nl