Waarom mag je de Queens Ride echt niet missen?

Waarom mag je de Queens Ride echt niet missen?

Nog niet helemaal overtuigd van deelname aan de Queens Ride? Wat houd je tegen? Wij nemen je twijfel weg met deze 10 redenen.

1. Steun het Prinses Máxima Centrum

De eerste reden is simpel en eigenlijk ook de belangrijkste reden: door mee te doen aan de Queens Ride steun je het Prinses Máxima Centrum. In dit Centrum worden kinderen met kanker behandeld. Helaas is het zo dat tegenwoordig nog steeds één op de vier kinderen die kanker krijgt overlijdt aan deze ziekte. De missie van het Prinses Máxima Centrum is om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. Laten we proberen samen deze missie te bereiken!

2. Het uitje voor de Pinksterdagen

De Queens Ride zal tijdens het Pinksterweekend op 22, 23 en 24 mei plaatsvinden. Door de coronacrisis is de kans groot dat er dit jaar niet zoveel mogelijk is tijdens de Pinksterdagen. Maar deelnemen aan de Queens Ride en in je eigen omgeving fietsen voor het goede doel, dat kan natuurlijk wel!

3. Routes door heel Nederland

Door de coronacrisis is er gedwongen de keuze gemaakt om te kiezen voor een online opzet van de Queens Ride. Voordeel hiervan is wel dat de routes niet worden aangeboden op slechts één locatie. Via onze routesponsor Racefietsroutes.nl is het mogelijk om uit één van de ruim 150 routes door heel Nederland te kiezen. De routes variëren qua afstand. Er is dus altijd wel een route met de juiste afstand bij jou in de buurt!

4. Ontdek routes waarvan je het bestaan nog niet af weet

Wil je jouw omgeving op een andere manier leren kennen? Kies een route bij jou in de buurt en laat je verrassen door de schoonheid van jouw omgeving. Wie weet leer jij op deze manier jouw omgeving op een hele andere manier kennen en kom je op plekken waar je nog nooit bent geweest!

5. Proefabonnement

Bij deelname aan de Queens Ride ontvang je van onze routesponsor Racefietsroutes.nl een maand lang een gratis proefabonnement. Zo kun je in de maand na de fietstocht gratis nog een aantal routes fietsen. Wil je daarna nog langer gebruik maken van de routes? Sluit een abonnement bij ze af!

6. Kies zelf een dag in het Pinksterweekend

Doordat de fietstocht online plaats gaat vinden, is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer jij in het Pinksterweekend op de fiets stapt. Zo kies je het moment uit dat jou het beste uitkomt!

7. Fietsen is goed voor je gezondheid

Fietsen is goed voor de gezondheid. Zo vermindert fietsen stress, verbetert het je weerstand, vermindert het de kans op diabetes en is het goed voor je hersenen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog veel meer redenen waarom fietsen gezond is.

8. Coronaproof

Door de coronacrisis zijn evenementen op dit moment verboden. Omdat bij de Queens Ride iedereen in zijn eigen omgeving en op zijn eigen tijd fietst, past de fietstocht in deze opzet binnen de huidige coronaregels. Op dit moment is het toegestaan om met maximaal twee personen op 1,5 meter afstand te sporten. Fiets dus alleen of met z’n tweeën!

9. Loterij en doneren

Vind je fietsen niet leuk? Of is er een andere reden waarom fietsen voor jou geen optie is? Geen zorgen: je kunt ook op een andere manier een steentje bijdragen aan de Queens Ride. Allereerst is het eenvoudig om te doneren aan de Queens Ride. Daarnaast is het mogelijk om loten te kopen voor de verloting die op 24 mei plaatsvindt. De loten kosten €2,00 per stuk, bij afname van drie stuks betaal je €5,00. Je maakt kans op geweldige prijzen die door sponsoren ter beschikking worden gesteld!

10. Volledige opbrengst naar het Prinses Máxima Centrum

De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. We zijn enorm dankbaar dat onze routesponsor Racefietsroutes.nl gratis routes voor de Queens Ride ter beschikking stelt! Voor de verloting worden de prijzen eveneens gesponsord. Wij zijn al onze sponsoren hier enorm dankbaar voor. Hierdoor kan de volledige opbrengst van de Queens Ride naar het Prinses Máxima Centrum gaan!

 

Pinksterweekend
22, 23 & 24 mei 201

Routes door heel Nederland
Racefietsroutes.nl