Informatie

Informatie

De Queens Ride

Op 22 mei 2021 is het zover, de Queens Ride gaat van start. Dé fietstocht waarbij er geld wordt opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum. Er zijn drie dagen waarop gefietst kan worden en er zijn ook nog eens mooie prijzen te winnen bij de loting. Kies de route die bij jou past en ga van start. 

Prinses Máxima Centrum

De opbrengsten van de Queens Ride zullen naar het Prinses Máxima Centrum gaan. Het Prinses Máxima Centrum gaat de strijd aan tegen kinderkanker en is het nationaal kinderoncologisch centrum. Het werk dat dit Centrum doet is hard nodig: van de vier kinderen die de diagnose kanker krijgen, overlijdt nog steeds één van hen. 

Samen fietsen op racefietsen

Deelnemersinformatie

Om de Queens Ride zo optimaal mogelijk te laten verlopen zijn er enkele regels opgesteld. Als deelnemer wordt er van je verwacht dat je deze regels respecteert en naleeft. Zonder onderstaande regels is het niet mogelijk de Queens Ride te organiseren:

Logo van sponsor racefietsroutes.nl van de Queens Ride

Routes

De Queens Ride is een uniek evenement met geweldige fietsroutes door heel Nederland. De fietsroutes zijn geschikt voor iedereen die van fietsen houdt en van een mooie uitdaging. Omdat het niet mogelijk is een gezamenlijke toertocht te fietsen door toedoen van corona komen de Queens Ride en Racefietsroutes met het volgende geweldige alternatief!

Koop je loten voor de Queens Ride en win prijzen

Loten

Liever niet fietsen maar toch je steentje bijdragen voor het Prinses Màxima Centrum? Het is ook mogelijk om loten te kopen en op deze manier het Centrum te steunen! Uit alle verkochte loten worden op maandag 24 mei 2021 een aantal winnaars getrokken.

Pinksterweekend
22, 23 & 24 mei 2021

Routes door heel Nederland
Racefietsroutes.nl